Salina Saliña

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 0,00
Omschrijving
Dit geheel ommuurde landhuis is zeer centraal gelegen in Saliña dat dicht bij het centrum van Willemstad ligt, het populaire Mambo beach en de belangrijkste weg van Curaçao; Schottegatweg
Dit geheel ommuurde landhuis is zeer centraal gelegen in Saliña dat dicht bij het centrum van Willemstad ligt, het populaire Mambo beach en de belangrijkste weg van Curaçao; Schottegatweg.

Stel je voor: een landgoed van maar liefst 5.388m² groot in het midden van het bruisende Willemstad! Dit is een zeer goede investering met heel veel mogelijkheden! Totale perceel oppervlakte is 5.388m². Hierop is een landhuis gevestigd, een woonhuis, een appartement en 2 huizen die nog niet helemaal afgebouwd zijn.

Het landhuis is op dit moment een kantoor met meerdere kantoorruimtes, een server ruimte, toiletten, kitchenette en beschikt over een overdekt terras aan de achterkant van het huis. Op de tweede verdieping zijn 2 kamers met een badkamer.

Aan de ene kant van het landhuis is een appartement gelegen en aan de andere kant is een huis gelegen. Het huis heeft een groot gedeeltelijk overdekt terras, zwembad met houten terras, 2 slaapkamers, 1 badkamer, gastentoilet en een woonkamer met half open keuken.

Het appartement heeft een terras aan de voorzijde, een woonkamer met keuken, berging, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Aan de achterzijde van het landhuis zijn 2 huizen die nog niet afgebouwd zijn en hebben zwembaden. Er zijn ook 3 partijen grond op het perceel waar huizen kunnen worden gebouwd in dezelfde stijl.

Vraagprijs: US$ 1.100.000,-- k.k.

Ref.: 1121905/CO

Foto's

Adres
Salina
1121905/CO
Saliña
Curaçao


Makelaar / verhuurder
World-Wide Dream Estates
Velddreef 218
2727CR Zoetermeer

Tel. +31(0)793431990
Fax +31(0)793431930

Kenmerken
Aanvaarding in overleg

Overig aanbod

Een spectaculair gebouwde villa met d...

Savaneta 229 - Aruba
(Aruba)

Een prachtige woning met een adembene...

Santa Lucia 4 - Aruba
(Aruba)

Prachtig gelegen woning die is gebouw...

San Fuego 13A - Aruba
(Aruba)