Punda Punda

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 0,00 k.k.
Omschrijving
Zen City is een luxueus besloten Ressort, gebouwd rondom een natuurlijk aangelegde grote vijver en geïnspireerd door de prachtige Nederlandse– Antilliaanse architectuur
Zen City is een luxueus besloten Ressort, gebouwd rondom een natuurlijk aangelegde grote vijver en geïnspireerd door de prachtige Nederlandse– Antilliaanse architectuur, de Caribische stranden en de azuurblauwe oceaan. Deze prachtige rustieke omgeving en de locatie met alle voorzieningen vormen de basis om in elke fase van uw leven veilig, verzorgd, en vertrouwd te kunnen wonen en genieten van uw koopwoning op Curaçao.

Dit bijzondere onroerend goed project bestaat uit vrijstaande tropisch royale villa’s, elk met optioneel een eigen privé zwembad, en appartementen met een hoog afwerkingniveau. Zen City Ressort is bijzonder ruim van opzet en biedt u een keuze uit verschillende villa’s en appartementen. Allen modern, royaal van opzet, onder architectuur ontworpen en gebouwd.

De materialen zijn van topkwaliteit en volledig beproefd voor het overigens uitermate plezierige tropische klimaat. De indeling van de gelijkvloerse ruimten is zodanig dat er desgewenst zonder enige ingreep of investering compleet geoutilleerde ruimten apart kunnen worden verhuurd. Zonder verlies van privacy en met de volle winst op uw investering.

De beveiliging, onderhoudswerkzaamheden aan tuinen, villa’s en appartementen, het centrale zwembad en hoofdgebouw, alsmede schilderwerkzaamheden worden centraal verzorgd. Dit is de ideale villa voor mensen die niet meer dan 2 slaapkamers nodig hebben, maar wel graag in een vrijstaande villa willen wonen. De woonkamer is middels vouwdeuren verbonden met de patio, deze biedt u veel privacy.

Alle deuren en het raamwerk in de villa is gemaakt van duurzaam mahoniehout. Door de gehele woning ligt een prachtige Italiaanse porseleinen tegelvloer, deze komt zowel bij klassieke als moderne interieurs goed tot zijn recht.Beide slaapkamers beschikken over een eigen toegangsdeur naar buiten. Eén slaapkamer grenst direct aan het gezellige terras. Dit creëert naast voordelen zoals meer privacy en functionaliteit ook ideale verhuurmogelijkheden. Op deze manier is het namelijk mogelijk de residentie te scheiden in verschillende woongedeeltes. De slaapkamers hebben ieder een eigen zeer luxe uitgevoerde badkamer met ligbad en aparte douchecabine.

De tropische tuin beschikt over prachtige weelderige beplanting. Woning eigenschappen: • Ruimtelijk woongedeelte dat via vouwdeuren direct verbonden is met de patio • Royale terras met veel privacy • Stijlvolle keuken met een granieten aanrechtblad en geïntegreerde Bosch apparatuur •

Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer • In de villa is een praktische berging voor uw wasmachine, droger en overige huishoudelijke accessoires • Compleet aangelegde tuin. Parkeerplaats geeft ruimte aan twee personenauto’s.

Vraagprijs: US$ 357.200,-- k.k.

Ref.: 1116049/CO

Foto's

Adres
Punda
1116049/CO
Punda
Curaçao


Makelaar / verhuurder
World-Wide Dream Estates
Velddreef 218
2727CR Zoetermeer

Tel. +31(0)793431990
Fax +31(0)793431930

Kenmerken
Bouwjaar 2012
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 2
Woonoppervlakte 148m2
Aanvaarding per direct

Overig aanbod

Mooie villa met een appartment met 2 ...

Cas Grandi
Cas Grandi ( Curaçao)

Livingstone Jan Thiel Resort op Curaç...

Livingstone - Jan Thiel
Jan Thiel ( Curaçao)