Kaya Zjozjoli Jan Thiel

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 287.000,00
Omschrijving
Prachtige ruime villa gelegen in een cul-de-sac in de populaire wijk Jan Thiel met schitterend uitzicht over over de Caracasbaai en de Tafelberg.
Prachtige ruime villa gelegen in een cul-de-sac in Jan Thiel. Eigendomsgrond: 1420 m² met daarop gebouwd een betonblokken verdiepingswoonhuis: ± 400 m² exclusief hobby/werkplaats.

Indeling begane grond:
Meidenkamer met eigen douche-toiletruimte, slaapkamer en zitkamer met keuken.
Overdekt voorterras met betonnen balustrades en trap naar een tuinterras met betonnen vloer.
Twee woon-/zitkamers, een gastentoilet, open keuken met kookeiland, eethoek met aangrenzend overdekte porch met betonnen balustrades en een trap naar tuinterras met betonnen vloer, een slaapkamer met eigen douche-en toiletruimte met bidet en een (opberg)zolderruimte,
een betonnen trap met hardhoutentraptreden en unieke hardhouten balustrades.

Bovenverdieping:
Vide met zicht op de keuken, overloop, zitje, drie slaapkamers, een studeerkamer, twee bad-/toiletruimtes waarvan de hoofdbad-/toiletruimte is voorzien van badkuip, doucheruimte, bidet, toilet met lage stortbak en kleine handwasbak, kastruimte met marmerenblad en inbouwwastafel, buitengallerij (-balkon) met betonnen balustrades van waaruit een schitterend uitzicht over Caracasbaai en Tafelberg.

Noemenswaardigheden:
Gestort granitovloeren, groovepine (5/8")plafond afgewerkt met hardhouten holle lijsten, hardhouten deurkozijnen en buitendeuren, aluminium colonial draairamen in hardhouten raamkozijnen.
Betonnen bar met betegelde bovenblad, geasfalteerde oprit, gestorte betonnen tuinpad, tuin met fruit- en medicinalebomen veel sierplanten, deepwell met pomp,een tuinvijver met vogelkooi.
Een nog af te werken hobby/werkruimte, met de indeling van drie vertrekken, waarvan een met aansluitingen voor douche en toilet, makkelijk om te zetten in een extra gastenhuisje met eigen porch met betonnen balustrades.
Het hele woonhuis en hobby/werk is voorzien van 127 én 220 Volt aansluiting.
Foto's

Adres
Kaya Zjozjoli
001
Jan Thiel
Curaçao


Makelaar / verhuurder
Team Realty N.V.
Pos Cabai Office Park UNIT-5
Curaçao
Tel. (+5999) 737 7737
Fax (+5999) 747 7233

Kenmerken
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 8
Woonoppervlakte 400m2

Overig aanbod

Deze goed onderhouden woning is geleg...

Mahuma
Mahuma / Seru Mahuma ( Curaçao)

Dit nieuwe ruime en imposante huis in...

Seru Lora Estate
( Curaçao)

Dit huis met appartement en groot zwe...

Blue Bay Golf en Beach Ressort
( Curaçao)