Coral Estate

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 0,00
Omschrijving
Op het unieke Coral Estate resort zult u zich volledig thuis voelen in een gemeenschap die naadloos luxe en natuurlijke Caribische schoonheid combineert.
Op het unieke Coral Estate resort zult u zich volledig thuis voelen in een gemeenschap die naadloos luxe en natuurlijke Caribische schoonheid combineert . In deze magische exotische omgeving, zult u genieten van het heldere turkoois gekleurd water en de verfrissende wind.

Het kiezen van Coral Estate is kiezen voor rust, ruimte en veiligheid. Coral Estate ligt aan de zuidwestkust, ongeveer een half uur rijden van het vliegveld Hato en Willemstad. Coral Estate is gelegen in een prachtig natuurlijk kustgebied.

Bij binnenkost van deze villa vindt u de eet en woonkamer. Aan beide zijden van de eetkamer zijn de slaapkamers en badkamers gelegen. De begane grond van de villa beschikt over 3 slaapkamers (alle met airconditioning), 3 badkamers en een apart toilet. Aan de linkerkant van de woonkamer is de keuken gesitueerd. Over de gehele lengte van de woonkamer, zijn er schuifdeuren, die in verbinding staan met het grote terras.

Het verbazingwekkende terras beschikt over diverse lounges, een prive zwembad en een prieel. Het prieel is gelegen aan de rand van het houten terras, dicht bij de oceaan, en is een romantische setting voor een heerlijk diner.

Op de eerste verdieping is een vide met ruimte voor nog een slaapkamer. Er is ook een badkamer. Dus in totaal zijn er 3 tot 4 slaapkamers en 4,5 badkamers. Totaal privé-eigendom is 1.510 m² en het huis heeft een woonoppervlakte van 225 m².

Vraagprijs: US$ 1.100.000,-- k.k.

Ref.:1123090/CO
Foto's

Adres
Coral Estate
1123090/CO
Curaçao


Makelaar / verhuurder
World-Wide Dream Estates
Velddreef 218
2727CR Zoetermeer

Tel. +31(0)793431990
Fax +31(0)793431930

Kenmerken
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 225m2
Aanvaarding in overleg

Overig aanbod