Rust en Vrede

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 0,00
Omschrijving
Rust en Vrede is een kleine wijk in de buurt van Santa Catharina die is gelegen ten oosten van Willemstad.
Rust en Vrede is een kleine wijk in de buurt van Santa Catharina die is gelegen ten oosten van Willemstad. Een rit naar het centrum van Willemstad duurt slechts 20 minuten net als populaire stranden (Seaquarium Beach, Jan Thiel Beach) en het Spaanse Water. Dichtbij is de Ostrich Farm en de St. Joris baai die de perfecte plek voor golf surfen en kitesurfen!

Bij binnenkomst van de woning vind u de gecombineerde woon/eetkamer met open keuken te vinden. Aan de linkerkant is een washok en een ruimte die kan worden gebruikt als kantoor. Aan de rechterkant bevinden zich de slaapkamers.

De hoofd slaapkamer heeft een eigen en suite badkamer. Twee andere slaapkamers delen een badkamer. Dus in totaal zijn er 3 slaapkamers (allen met airconditioning) en 2 badkamers. Achter de hoofdingang is een trap die u brengt naar een vide die toegang geeft tot een groot dakterras.

Vanaf het dakterras kunt u genieten van het uitzicht en een verfrissende wind. Het betegelde dakterras heeft een oppervlakte van 70m². Aan de achterkant van het huis is ook nog een patio. Totaal privé-eigendom is 623m² en de woonoppervlakte van het huis is 160m². Schilderwerk zal worden gedaan voor daadwerkelijke aankoop. Ook wordt er een muur geplaatst aan de voorkant.

Vraagprijs: US$ 233.520,-- k.k.

Ref.: 1122973/CO
Foto's

Adres
Rust en Vrede
1122973/CO
Curaçao


Makelaar / verhuurder
World-Wide Dream Estates
Velddreef 218
2727CR Zoetermeer

Tel. +31(0)793431990
Fax +31(0)793431930

Kenmerken
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 160m2

Overig aanbod

Een zeer luxe appartement dat is ge...

Villa Alta 5 - Aruba
(Aruba)

Uniek object bestaande uit 3 huizen v...

Tanki Casitas - Aruba
(Aruba)

Een gunstig gelegen stijlvolle woning...

Sweelinckstraat - Aruba
(Aruba)