Juliandorp

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 0,00
Omschrijving
Julianadorp is een rustige, populaire, gevestigde buurt, die oorspronkelijk is ontwikkeld voor het personeel van de Shell Oil Refinery
Julianadorp is een rustige, populaire, gevestigde buurt, die oorspronkelijk is ontwikkeld voor het personeel van de Shell Oil Refinery.

Deze wijk staat bekend om zijn ruime opzet, de royale percelen en zijn stijlvolle Caribische stijl villa's. Julianadorp is een zeer gewilde buurt, deels omdat er gevestigde privé-basisscholen, middelbare en hoge school zijn met Nederlandse achtergrond en lesstof. Julianadorp is ook dicht bij de luchthaven, supermarkt, Blue Bay Beach en Kokomo Beach. Verder is het slechts 10 minuten van het centrum van Willemstad.

Achter de hoofdingang van dit prachtige huis is een ruime woonkamer met open keuken en studeerkamer. Er is een grote slaapkamer met en suite badkamer en 2 slaapkamers die een badkamer delen (alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning). Aan de achterzijde is een tropische tuin met een ruim terras en een zwembad.

Aan de voorkant van het huis is een patio en een tropische tuin met een oprit voor 3 auto's. Totale grondoppervlakte is 1.500m² privé-eigendom, volledig omheind, met 300 m² woonoppervlakte. Het huis is momenteel verhuurd tot juni 2013.

Vraagprijs: US$ 359.134,-- k.k.

Ref.: 1119929/CO

Foto's

Adres
Juliandorp
1119929/CO
Curaçao


Makelaar / verhuurder
World-Wide Dream Estates
Velddreef 218
2727CR Zoetermeer

Tel. +31(0)793431990
Fax +31(0)793431930

Kenmerken
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 300m2
Aanvaarding in overleg

Overig aanbod

Prachtige luxe villa te huur op het b...

Lagunisol N/V
Jan Thiel ( Curaçao)

Mari Beach Villa is een prachtig gere...

Penstraat N/V
Punda ( Curaçao)

Gentil Residence is een prachtige hui...

Kaya Jan Thiel N/V
Jan Thiel ( Curaçao)