Telamonstraat, Vredenberg

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 587.000,00
Omschrijving
Riante, frisse, goed op de wind gelegen woning met een rustgevende uitzicht op de Zuid Oost kust van Curacao.
Riante, frisse, goed op de wind gelegen woning met een rustgevende utzicht op de Zuid Oost kust van Curacao. Deze woning biedt bijzonder veel mogelijkheden voor zowel prive als voor commerciele doeleinden. Het betreft een 2 verdiepingswoning met vele extras. Op de begane grond bevindt zich een nette mooi ingerichte keuken, Tv kamer, 2 slaapkamers, badkamer, een woonkamer en een voorporch met uitzicht op de Caribische zee. Op verdieping bevindt zich 3 slaapkamers, een mooie badkamer met badkuip, een studio met uitzicht op het zwembad, een zijporch met uitzicht. Tevens bevindt zich op de verdieping een zitkamer met keramische vloer tegels welke toegang biedt tot het verdiepinps voorporch welke een riante.uitzicht heeft op de Zuid Oost kust van Curacao. De woning kent veel kastruimte vervaardigd van echt hout. Het plafond betreft een board plafond welke de woning een rustieke sfeer geeft binnen. De raam kozijnen zijn vervaardigd van van Mahok hout.

In de tuin bevinden zich aan beide zijden van de woning een geasfalteerde oprit met aan een zijde een carport met annex een opbergkamer en aan de andere zijde een grote appartement bestaande uit 2 slaapkamers met badkamer, een zitkamer en een kitchenette.

De achtertuin van de woning is mooi aangelegd met palm bomen, gras en een waterval welke overloopt in een mooi aangelegd vijver. Tevens bevindt zich in de achtertuin een mooi aangelgde betonnen zwembad met een gedeeltelijk overdekte terras met bar en kelder welke gebruikt kan worden als ‘game-room’ of andere doeleinden. Naast de gedeeltelijk overdekte terras bevindt zich tevens een geheel omsloten jacuzzie ruimte met geluidsprekers aansluiting rondom het terras. Vlakbij het pool bevindt zich een groot twee verdiepings gastenhuis met op de begane grond een woonkamer. Gescheiden door een splitlevel vloer bevindt zich een groot mooi ingerichte keuken met eethoek. Tevens bevinden zich op de begane grond een slaapkamer, badkamer en een kelder. Op de verdieping bevindt zich een masterbedroom met badkamer en een inpandig balkon met uitzicht op het zwembad en het terras. Verder bevinden zich op het erf een meidenkamer, badkamer en een werkkamer.
Vraagprijs:
K.K EURO 587,000.0 (Met voorbehoud Koerswisselingen)
K.K NAF. 1,350,000.00
Foto's

Adres
Telamonstraat, Vredenberg
Curaçao


Makelaar / verhuurder
Jourdain Real Estate N.V
Po Box 3479
Curaçao
Tel. +5999 699 34 33
Fax +5999 738 83 83

Kenmerken
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 11
Aanvaarding In overleg

Overig aanbod

dit is een test pand

Test
( Curaçao)

Nette gezinswoning in centrum van Rin...

Kaya E.b. Sint Jago 11
(Bonaire)