Curacao, Sta. Catharina

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 310.000,00
Omschrijving
Schitterende woning met appartementen en zwembad op ruime kavel. Mooi aangelegde tuin en fraai op elkaar afgestemde kleuren. Rustig gelegen met alle privacy.
Ook te koop incl. inboedel en auto.
Schitterende kleurrijke tropische villa met zwembad en appartementen.

Deze woning is met oog voor detail en gevoel voor goede kleurencombinaties onlangs geheel vernieuwd. Direct bij binnenkomst ervaart u de warme en rustige sfeer van deze kwaliteitswoning.

Indeling: woonkamer met half open keuken. De moderne keuken heeft een fraai granieten aanrechtblad en is voorzien van alle goede inbouwapparatuur (waaronder een koelkast van Amerikaans model in bijpassende kleur). Woonkamer en keuken zijn deels voorzien van nieuwe aluminium veiligheidsramen en -deuren (Regimac).
Via de hal bereikt u de 3 slaapkamers en badkamer. De ruim bemeten master bedroom heeft een eigen badkamer en dubbele inbouwkasten welke voorzien zijn van spiegels. Ook de andere slaapkamers zijn voorzien van diepe inbouwkasten.

Via de openslaande deuren in de woonkamer is de zeer royale achterporch (circa 50m2) bereikbaar. De porch wordt gebruikt als extra woonkamer en is direct gelegen aan de fraai ingerichte achtertuin. In de achteruin is een groot zwembad aangelegd (8 x 5 mtr) met een uniek pooldeck van onderhoudsarm rubber dat men o.a. ook op cruiseschepen aantreft.
Vanaf de porch heeft men tevens zicht op de palapa en het appartementenunit. Deze unit bestaat uit twee appartementen, elk met woon/eetkamer en eigen badkamer. Ernaast is een washok/bergruimte gelegen. Het hondenkennel is achter het washok gelegen.

Achter de -aan het zicht onttrokken- carport bevindt zich een tweede overdekt tuinterrasje en de bergschuur waarin de zwembadpomp en deepwell geplaatst zijn.

De tuin rondom het huis is aangelegd met gras, een irrigatiesysteem en tuinverlichting. Ook op diverse andere lokaties rondom de woning is verlichting aangebracht. De toegangspoorten zijn electrisch bedienbaar met de afstandsbediening.

Overige kenmerken:
- plavuizen in gehele woning
- dakgoten met afwatering naar de tuin
- warm watervoorziening in de woning
- rustig gelegen, veel privacy

- erfpachtgrond 860 m2 (looptijd tot 2050; canon circa NAF 600,- per jaar)
- bebouwde oppervlakte circa 260 m2 (waarvan het hoofdgebouw circa 200 m2)
- perfecte staat van onderhoud

Vraagprijs: Euro 310.000,- k.k.

De woning wordt eveneens aangeboden inclusief de gehele inventaris en auto (Hyundai Santa Fee, bj 2008) voor Euro 369.000,- k.k.


Foto's

Adres
Curacao, Sta. Catharina
Curaçao


Makelaar / verhuurder
Curazon Makelaardij
Sta. Rosaweg 62
Curaçao
Tel. (00599 9) 737 3233 en mobiel (00599 9) 512 0952
Fax (00599 9) 736 4418

Kenmerken
Aantal slaapkamers 32
Woonoppervlakte 260m2

Overig aanbod