Savaneta 229 - Aruba

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 0,00
Omschrijving
Een spectaculair gebouwde villa met de uitstraling van een prachtig kasteel, gelegen op een sfeervolle en rustige locatie, gebouwd op een grondstuk van 3.685 m2
Een spectaculair gebouwde villa met de uitstraling van een prachtig kasteel, gelegen op een sfeervolle en rustige locatie, gebouwd op een grondstuk van 3.685 m2 in het westelijke deel van Aruba in de wijk Savaneta nabij strand en zee.
De villa verkeert in absolute topconditie is perfect onderhouden en heeft de volgende indeling: een fraai uitgevoerde entree, een grote sfeervolle woonkamer, een gezellige eetkamer, een volledig ingerichte open keuken die is voorzien van alle apparatuur, 3 ruime slaapkamers, de master bedroom beschikt over een eigen badkamer met jacuzzi, nog 2 badkamers, verder is er een televisie kamer een entertainment kamer met een pool biljard en een ruim kantoor annex bibliotheek.

De villa beschikt over een brand en inbraakalarm, alle vertrekken beschikken over airconditioning en er is een spectaculair uitzicht over de Caribische zee.

Het grondstuk is omheind met een prachtig uitgevoerd hekwerk en er zijn 2 met afstandsbediening te openen toegangspoorten die leiden naar de dubbele garage en het apart gelegen bediendeverblijf.

In de prachtig aangelegde tuin met veel prachtige palmen, struiken en fraaie bloeiende planten bevindt zich een mooi uitgevoerd tuinhuis, een jacuzzi voor 8 personen en er is een riant privé zwembad in aanbouw.

In de nabije omgeving bevinden zich verschillende sfeervolle Arubaanse restauantjes, bars en voldoende winkelfaciliteiten.

Koopprijs op aanvraag.
Foto's

Adres
Savaneta 229 - Aruba
Savaneta 229
Aruba


Makelaar / verhuurder
World-Wide Dream Estates
Velddreef 218
2727CR Zoetermeer

Tel. +31(0)793431990
Fax +31(0)793431930

Kenmerken
Aanvaarding in overleg, maar kan zeer snel

Overig aanbod