Modanza - Aruba

Terug naar zoekscherm
Prijs
Vraagprijs (k.k.): € 0,00
Omschrijving
Woonhuis, Souvenir bedrijf met alle vergunningen, de N.V., de voorraden en de klanten, de complete inventarism de complete inboedel, een bedrijfsauto, zeecontainers etc. etc. direct startklaar.
Op totaal 1679 m2 eigendomsgrond bevindt zich dit in 2006 geheel gerenoveerde pand, bestaande uit een woonhuis (120 m2) en aangrenzend magazijn (80 m2).

Het volledig ingerichte woonhuis met zeer onderhoudsvriendelijke tuin bestaat uit een terras, een wooneetkamer, Alno keuken, drie slaapkamers, een zeer luxe, met marmer betegelde badkamer met douche en twee wasbakken, een toilet en een washok. Alles is in 2006 geheel vernieuw en binnen en buiten opnieuw geschilderd. Airco’s in woonkamer en twee slaapkamers, alarm.

Aangrenzend aan het woonhuis, met eigen opgang bevindt zich het magazijn met kantoor, keuken en toilet, en ook hier is alles geheel vernieuw in 2006. Tevens drie nieuwe airco’s, dubbele beglazing en alarm en zijn gescheiden meters voor stroom en water.

De tuin is geheel ommuurd en heeft aangrenzend veel parkeerruimte. Naast het huis aan de achterzijde geeft een apart betonnen pad toegang tot het magazijn en hier staan tevens een geïsoleerde 40” en een 20” wit gespoten aluminium zeecontainer als extra opslagruimte.

De groothandel (ASG N.V.) is hier gevestigd en beschikt over alle benodigde inschrijvingen, vergunningen en beschikkingen tot het voeren van groot en klein handel in souvenirs en lectuur.

De koopprijs is inclusief de volledige meubilering, inventaris, de voorraden, magazijn meubilair, kantoormeubilair een bedrijfsauto, computer met printer,
de zeecontainers, alsmede de geregistreerde N.V.

Gedetailleerde informatie op aanvraag.

Koopprijs: Afl. 1.050.000,-- k.k.

Ref.: Modanza/DBFoto's

Adres
Modanza - Aruba
4DB/AR
Aruba


Makelaar / verhuurder
World-Wide Dream Estates
Velddreef 218
2727CR Zoetermeer

Tel. +31(0)793431990
Fax +31(0)793431930

Kenmerken
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 200m2
Aanvaarding per direct

Overig aanbod